CBR theorie-examen leren

Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.

Nog geen toegang? In elk gedeelte kun je een onderdeel gratis uitproberen! Kies eerst je opleiding auto, motor, bromfiets of brommobiel.

 

Gezakt? Maak gebruik van de gratis herhalingscursus!

Rijlessen, je theorie halen en afrijden. Je wilt het liefst alles in één keer halen, zodat je snel de weg op mag. Maar omdat niet iedereen in één keer slaagt, hebben wij de gratis herhalingscursus in het leven geroepen!

Het hoeft namelijk niets te maken te hebben met niet genoeg voorbereid zijn. Soms moet je wennen aan de opstelling, de vragen of heb je een black-out. Bij iTheorie willen we dat iedereen slaagt. En daarom mag je wanneer je bent gezakt de hele cursus nog een keer inzien én afronden. Wedden dat je dan wel slaagt?

 

Meest gestelde vragen en antwoorden iTheorie

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen en problemen. Raadpleeg altijd eerst deze pagina voordat je contact opneemt met de helpdesk. Meestal vind je het antwoord hier al. Naast de hier gegeven antwoorden kun je ook testen of je browser (de software waarmee je deze pagina bekijkt) voldoet aan de minimale systeemeisen.

> klik hier voor vragen en antwoorden

> website adres I-theorie

 

I-theorie lespakket bestellen: klik hier